06 - 549 878 33
info@jtdigital.nl
Wie zijn online business wil laten groeien kan niet zonder Google Ads. Maakt jouw bedrijf al optimaal gebruik van de mogelijkheden?
Benieuwd naar groeikansen in jouw Google Ads campagne?

Google Ads

Met Google Ads is het mogelijk om direct meer bezoekers via Google op je website te krijgen. Deze bezoekers zijn actief op zoek naar bepaalde producten of diensten. Succes gegarandeerd, zou je denken. Toch hebben veel adverteerders moeite om de Google Ads campagne rendabel te krijgen. De concurrentie is groot. Wie goede resultaten wil halen met Google Ads heeft een goede strategie nodig en moet optimaal gebruik maken van alle mogelijkheden. JT Digital helpt adverteerders Google Ads succesvol in te zetten.

Wat is Google Ads?

Het advertentieplatform van Google stelt adverteerders in staat zichtbaar te zijn voor de doelgroep op het moment dat men actief op zoek is naar een product of dient. Dit is de kracht van het advertentiekanaal. Een adverteer bepaald de zoekwoorden waarop hij vindbaar wil zijn, bepaalt de maximale prijs die hij voor een bezoeker wil betalen en stelt een pakkende advertentietekst op. De kosten voor Google Ads worden bepaald door het aantal klikken te vermenigvuldigen met de gemiddelde prijs per klik. Omdat adverteerders zelf hun prijs per klik bepalen is er sprake van optimale grip. Door de kosten van de campagne af te zetten tegen de opbrengsten is het rendement volledig transparant.
Direct contact met
Rolf Buist?
Google Ads Specialist
SEO Expert
10 jaar marketing ervaring
Content Marketing Specialist
Deel op Social Media

Een relevante Google Ads campagne zorgt voor een continue toestroom van nieuwe leads en klanten tegen gecontroleerde kosten.

Googel Ads remarketing

Hoe vaker iemand een website ziet of bezoekt hoe groter de kans dat deze persoon klant wordt. Dit gegeven vormt de basis van Google Ads remarketing. Een potentiële klant die op de website een pagina over een bepaalde dienst of product heeft bekeken is meer waard dan iemand die nog nooit van je gehoord heeft. JT Digital helpt haar klanten met een effectieve remarketing strategie.

Google Ads bij JT Digital

Een Google Ads campagne start altijd met een uitgebreide intake. Wie is je klant? Voor welke diensten of producten wil je meer bezoekers? Uit welke regio’s komen je klanten? Wat zijn je unieke kenmerken? Op basis hiervan komen we met een plan en zetten we de campagne op.

Interesse gewekt?

Het verbeteren van de resultaten van de campagne is een continu proces. Wij helpen je hier graag bij. Neem hiervoor contact met ons op!
CONTACT OPNEMEN
comments-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram