06 - 549 878 33
info@jtdigital.nl
Het marktaandeel van Bing.com in de zoekmachinemarkt is stijgend. Dit biedt jouw als ondernemer kansen op groei!
Hoeveel potentiële klanten laat jij liggen?

Microsoft Ads

Wil je relevante bezoekers op je website? Wil je hier niet te veel voor betalen? Lees dan snel verder! Adverteren in de zoekmachine Bing is dan een heel geschikt online marketing kanaal voor je bedrijf. Met Microsoft Ads betaal je als adverteerder alleen voor geïnteresseerden die daadwerkelijk op je website of webshop komen.

Wat is Microsoft Ads?

Wie denkt aan adverteren in een zoekmachine denkt al gauw aan Google Ads. Veel bedrijven kijken niet verder dan Google en daar ligt een kans. Bing, de zoekmachine van Microsoft, biedt een vergelijkbaar advertentieprogramma aan. Microsoft Ads is door de lagere concurrentie meestal voordeliger dan de tegenhanger van Google. En dat maakt Microsoft Ads een uitstekende aanvulling op iedere online marketing mix.

De opzet van een campagne in Microsoft Ads is vergelijkbaar met een campagne in Google. Ook hier is het belangrijk om duidelijk te hebben wie je klant is, welke zoekwoorden hij gebruikt en welke diensten en producten je wilt promoten. Een Microsoft Ads campagne zonder gedegen plan van aanpak is gedoemd te mislukken.
Direct contact met
Rolf Buist?
Google Ads Specialist
SEO Expert
10 jaar marketing ervaring
Content Marketing Specialist
Deel op Social Media

Microsoft Ads is voor veel bedrijven een buitenkans om tegen relatief lage kosten meer leads en omzet te genereren.

Microsoft Ads bij JT Digital

Een gedegen strategie vormt het vertrekpunt van iedere campagne. Daarom beginnen we met het vaststellen van de doelstelling van de campagne. We brengen de doelgroep in kaart. Wie zijn het en welke zoekgedrag vertoont de potentiële klant? Deze inventarisatie wordt vertaald in een zoekwoordonderzoek en passende advertenties. De optimalisatie van de campagne is een continu proces op basis van de data die de campagne oplevert.

Interesse gewekt?

Benieuwd of een Microsoft Ads campagne voor jouw bedrijf van nut kan zijn om meer klanten en omzet te realiseren? Neem vrijblijvend contact op en we bespreken wat er mogelijk is!
CONTACT OPNEMEN
comments-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram