06 - 549 878 33
info@jtdigital.nl
Het vergroten van de online autoriteit van een website door middel van linkbuilding betaalt zich op termijn voor iedere business uit.
Benieuwd naar de kansen om je posities te verbeteren?

SEO Linkbuilding

Links zijn een essentieel onderdeel zijn binnen SEO. Bij de bepaling van de relevantie van een pagina kijkt Google naar de populariteit van een website op het internet. Hoe meer pijlen in de richting van je website wijzen hoe relevanter je blijkbaar bent voor een bepaald onderwerp.

Linkbuilding is de verzamelnaam voor alle activiteiten die er toe bijdragen dat er meer linkjes naar je website worden geplaatst. Dit kan op verschillende manieren. De meest natuurlijke manier van linkbuilding is door middel van relevante content. Op het moment dat je waarde toevoegt met je content zullen andere websites die ook willen delen met hun bezoekers.
Linkbuilding is een tijdrovend proces, maar goed ingezet is het de moeite dubbel en dwars waard. Goede backlinks kunnen het verschil betekenen tussen een redelijke positie in zoekmachines en de absolute toppositie.

Belang van goede linkbuilding

Het aantal linkjes naar een website wordt vaak op allerlei manieren gemanipuleerd. Dit is riskant. Op het moment dat Google vermoedt dat je op een onnatuurlijke manier aan linkjes komt riskeer je een penalty. Dat heeft grote gevolgen voor je vindbaarheid. JT Digital helpt bedrijven op een natuurlijke manier aan meer backlinks te komen.
Direct contact met
Rolf Buist?
Google Ads Specialist
SEO Expert
10 jaar marketing ervaring
Content Marketing Specialist
Deel op Social Media

Het laten uitvoeren van een backlink analyse brengt vaak veel kansen voor het verkrijgen van nieuwe backlinks aan het licht

Interesse gewekt?

JT Digital helpt je graag verder bij het vergroten van je online autoriteit en vindbaarheid door de inzet van linkbuilding. Het is ook mogelijk om linkbuilding uit te voeren als onderdeel van een complete SEO strategie. In een vrijblijvend gesprek lichten wij graag de mogelijkheden toe!
CONTACT OPNEMEN
comments-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram