06 - 549 878 33
info@jtdigital.nl
Van alle factoren die de vindbaarheid van je website bepalen is relevante content één van de belangrijkste. Hoe staat jouw website ervoor?
Laat jij kansen liggen op het gebied van content?

SEO content

Het internet bestaat uit miljarden pagina’s waar informatie op te vinden is. Het doel van de zoekmachines is om in deze enorme hoeveelheid informatie het meest relevante resultaat aan haar gebruikers te tonen. Dat betekent de SEO zonder relevante content geen kans van slagen heeft. Het creëren van relevante SEO content maakt daarom een belangrijk deel uit van iedere SEO campagne.

Wat is goede SEO content?

In de begin dagen van het internet en zoekmachines was het schrijven van vindbare content geen ingewikkeld proces. Als het gewenste zoekwoord maar vaak genoeg op een pagina terug kwam was dit vaak al voldoende. Zoekmachines hebben zich ontwikkelt en zijn steeds beter in staat om de werkelijke betekenis van een tekst te beoordelen. Het is de missie van zoekmachines om haar gebruikers te helpen met het beantwoorden van de zoekvraag. Goede SEO content is content die hier in slaagt. Daarom is de bezoeker altijd het uitgangspunt bij een goede SEO tekst.
Direct contact met
Rolf Buist?
Google Ads Specialist
SEO Expert
10 jaar marketing ervaring
Content Marketing Specialist
Deel op Social Media

Relevante SEO content sluit bij de intentie en de behoefte van de gebruiker. Een content audit brengt aan het licht of je website hier in slaagt.

Voordelen van goede SEO content

Niemand heeft baat bij een grote hoeveelheid bezoekers die vervolgens teleurgesteld afhaken. SEO content die prettig leesbaar, overtuigend en relevant is zorgt voor een optimale gebruikerservaring. Dit resulteert in bezoekers die conversie voor je bedrijf opleveren. Naast nieuwe klanten levert goed verzorgde content een professionele uitstraling op. Dit draagt bij aan je autoriteit in de niche waarin je actief bent.

SEO content bij JT Digital

SEO content van JT Digital is relevant, prettig leesbaar en conversie verhogend. Het is daarom mogelijk om de volledige creatie uit te besteden. Het is ook mogelijk om de content gedeeltelijk zelf te schrijven. Dan helpen wij graag om ervoor te zorgen dat de content goed vindbaar is. In een vrijblijvend gesprek gaan we graag kijken welke oplossing het beste bij je past.

Interesse gewekt?

Nieuwsgierig geworden wat wij voor je kunnen betekenen? Een kennismaking is geheel vrijblijvend en geeft je een goed idee van de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem hiervoor contact met ons op.
CONTACT OPNEMEN
comments-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram