06 - 549 878 33
info@jtdigital.nl
Vindbaarheid van je website is belangrijk, maar met welke aanpak bereik je de beste resultaten? Een gedegen strategie biedt uitkomst.
Heb jij een effectieve aanpak voor SEO?

SEO strategie

Een gedegen SEO strategie bepaalt voor een groot deel het succes van je SEO campagne. Te vaak komen bedrijven van een koude kermis thuis als ze er achter komen dat de geïnvesteerde tijd en moeite niet tot de gewenste resultaten heeft geleid. Om een goede strategie uit te stippelen is het belangrijk om de huidige situatie helder te hebben.

Wat is een SEO strategie

Een SEO strategie begint met het stellen van duidelijke doelen. Als de doelen gedefinieerd zijn zullen er keuzes gemaakt moeten worden uit de mogelijke manieren en middelen om deze te bereiken. Een SEO campagne spits zich altijd toe op één of meerdere van de pijlers techniek, content of autoriteit.

Onderdelen van een SEO strategie

De techniek van een website vormt altijd de basis van een succesvolle SEO campagne. De techniek laat zich het beste vergelijken met een fundament onder een bouwwerk. Als de techniek van de website de laadsnelheid van een site belemmert of voorkomt dat een website op mobiele apparaten niet goed getoond wordt heeft het geen zin om met content,- of autoriteitsoptimalisatie aan de slag te gaan. 

De content op een website bepaald de relevantie voor een bepaalde zoekopdracht. Google “leest” de content om te bepalen wat het onderwerp van een pagina is. Simpel gesteld: als het je wens is om vindbaar te worden op het zoekwoord “schoenen” is het een voorwaarde dat er voldoende relevante content over het onderwerp beschikbaar is. 

Het vergroten van de autoriteit van een website is altijd nuttig, maar binnen een SEO strategie krijgt deze activiteit vaak pas prioriteit als een de voorwaarden voor techniek en content is voldaan. De activiteiten die ervoor zorgen dat de autoriteit van een website vergroot wordt vallen onder de noemer linkbuidling.
Direct contact met
Rolf Buist?
Google Ads Specialist
SEO Expert
10 jaar marketing ervaring
Content Marketing Specialist
Deel op Social Media

Bezint eer ge begint! Laat je niet teleurstellen in je SEO inspanningen door het ontbreken van een heldere SEO strategie.

SEO strategie bij JT Digital

JT Digital kijkt graag samen met jou naar de een passende SEO strategie op basis van jouw doelstellingen. Zoals gezegd vormt de techniek de basis voor succesvolle SEO. Hiervoor bieden wij een kosteloze analyse aan. Wil jij weten wat de technische staat van je website is? Neem dan contact met ons op!
CONTACT OPNEMEN
comments-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram