06 - 549 878 33
info@jtdigital.nl
Het succes van elke SEO campagne staat of valt met de keuze voor de juiste zoekwoorden. Richt jij je op zoekwoorden die er echt toe doen?
Richt jij je op de juiste zoekwoorden?

SEO zoekwoordonderzoek

Vindbaarheid van je website heeft pas nut als het gericht is op de zoekwoorden die je klant gebruikt om naar je product of dienst te zoeken. Een SEO zoekwoordonderzoek is daarom belangrijk om te zorgen je de alle inspanning richt op relevante zoekwoorden.

Wat is SEO zoekwoordonderzoek?

Zoekwoordonderzoek is de activiteit waarbij je met behulp van online tools die tot je beschikking op zoek gaat naar zoekwoorden die relevant zijn voor jouw business. Het is zaak om op zoek te gaan naar zoekwoorden waar voldoende zoekvolume op zit. Het zoekvolume wordt meestal uitgedrukt in het gemiddelde aantal zoekopdrachten per maand. 

Zoekvolume alleen is niet voldoende. Het zoekwoord moet vooral relevant zijn voor je business. Het is leuk om vindbaar te worden voor een zoekwoord waar veel mensen op zoeken, maar als deze zoekwoorden niet door je klanten worden gebruikt heb je hier weinig aan voor je business. 

Tot slot moet het ook realistisch zijn om vindbaar te worden voor een bepaald zoekwoord. De concurrentie is tegenwoordig groter dan ooit. Je website moet voldoende autoriteit bezitten om een goede positie mogelijk te maken. Als je een reisbureau bent is het zoekwoord “vakantie” zeker relevant. Er wordt ook vaak op gezocht. Echter, zal het niet mogelijk zijn om hier op korte termijn vindbaar voor te worden. De concurrentie is simpelweg te groot. Je SEO campagne op dit zoekwoord richten zal daarom niet tot het gewenste resultaat leiden.
Direct contact met
Rolf Buist?
Google Ads Specialist
SEO Expert
10 jaar marketing ervaring
Content Marketing Specialist
Deel op Social Media

Veel SEO campagnes verlopen teleurstellend door de keuze van de verkeerde zoekwoorden. Laat dit niet gebeuren!

SEO zoekwoordonderzoek bij JT Digital

JT Digital is gespecialiseerd in het kaart brengen van relevante en kansrijke zoekwoorden voor jouw business. Het resultaat is een rapport dat als vertrekpunt dient voor een SEO campagne. Geïnteresseerd in een zoekwoordonderzoek voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op!
CONTACT OPNEMEN
comments-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram