06 - 549 878 33
info@jtdigital.nl
Wist je dat je zonder een stevig fundament onder je website goede resultaten met SEO lastig te behalen zijn?
IS DE TECHNIEK VAN JOUW WEBSITE OPTIMAAL?

SEO techniek

Zonder goede SEO techniek is het voor de zoekmachine moeilijker te bepalen of een pagina relevant is voor haar gebruiker. Een succesvolle SEO campagne begint daarom altijd met het verbeteren van de onderliggende techniek.

Belang van SEO techniek

Zoals gezegd is het zonder goede SEO techniek lastiger om resultaten te behalen met SEO. Vergelijk het met een racewagen die die niet kan concurreren met andere wagens in de race. Je kunt net zo’n goede coureur zijn, zonder competitieve wagen zal je de race nooit winnen. Toch zijn er veel bedrijven die met alle goede bedoelingen enthousiast van start gaan met SEO. Er wordt zoekwoordonderzoek gedaan, kwalitatieve content gecreëerd en actief gewerkt aan het verkrijgen van links. Uiteindelijk blijven de resultaten achterwege als de techniek achter een website niet volstaat om te kunnen concurreren.
Direct contact met
Rolf Buist?
Google Ads Specialist
SEO Expert
10 jaar marketing ervaring
Content Marketing Specialist
Deel op Social Media

Het laten uitvoeren een technische SEO-scan kan vele verbeterpunten van je website of webshop aan het licht brengen.

Technische SEO scan

SEO techniek kijkt dus naar alle aspecten van een website die niet te maken met content of links. Hoewel Google haar algoritme niet prijs geeft is er veel bekend over waar een website technisch gezien aan moet voldoen. Site snelheid, HTML tags, URL structuur en duplicatie content zijn een paar voorbeelden van technische SEO-factoren die de vindbaarheid van een website beïnvloeden. Het laten uitvoeren een technische SEO-scan kan vele verbeterpunten aan het licht brengen.

SEO techniek bij JT Digital

JT Digital brengt een gedegen advies uit ten aanzien van de SEO techniek van je website. Het advies bestaat uit een uitgebreide SEO-scan en bijbehorende actiepunten, in volgorde van belangrijkheid. Voor de implementatie van de verbeteringen schakelen wij rechtstreeks met je webbouwer. Na implementatie werken we op hoofdlijnen een SEO-strategie uit waarbij we kijken naar onder andere content op de website en het backlink profiel.

Interesse gewekt?

Nieuwsgierig geworden of de website van je bedrijf aan de technische vereisten voldoet? Een quickscan is kosteloos en geeft je een goed idee van de technische staat van je website. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.
CONTACT OPNEMEN
comments-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram