06 - 549 878 33
info@jtdigital.nl
Nader kennis maken?
NEEM CONTACT OP

JT DIGITAL

Mijn naam is Rolf Buist en ik help mijn klanten om online succesvol te zijn. Na een paar jaar werkzaam te zijn geweest als online marketing consultant voor uiteenlopende bedrijven is in maart 2019 JT Digital gestart. Mijn kracht is om vanuit de doelen van ondernemers en organisaties hen te ondersteunen met de opzet en uitvoering van een sterke online strategie.

Helder en doelgericht

Het internet heeft de manier waarop ondernemers zaken doen op zijn kop gezet. Deze dynamiek heeft mij op het spoor gebracht van online marketing. Hoe kun je er, met de mogelijkheden die er zijn, voor zorgen dat je bedrijf of organisatie gebruik maakt van kansen om klanten te verkrijgen en aan je te binden? Het antwoord op deze vraag is mijn drijfveer. Dit antwoord veranderd in hoog tempo. Ik vind het geweldig om hier samen met mijn klanten aan te werken.

De ervaring leert dat online (marketing) voor veel ondernemers ongrijpbaar is. Er is kennis en ervaring nodig om online kanalen voor je te laten werken. Het is het doel van JT Digital om online marketing zo begrijpelijk en tastbaar mogelijk in te zetten voor haar klanten. Wij slaan onze klanten niet om de oren met vaktaal die heel interessant klinkt maar voor de gemiddelde ondernemer niet te begrijpen is. Het gaat om het resultaat. Dat is wat bij JT Digital voorop staat.

Benieuwd geworden? Laten we afspreken om nader kennis te maken!
Direct contact met
Rolf Buist?
Google Ads Specialist
SEO Expert
10 jaar marketing ervaring
Content Marketing Specialist
Deel op Social Media
comments-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram